“Team work makes the dream work”

Over Ons

Friendly Business Centre ondersteund en ontzorgd de vleesverwerkende sector met bijna een kwart eeuw aan ervaring in het leveren van ervaren arbeiders. Als solide partner bieden wij betrouwbare continuïteit met een bewezen staat van dienst.

 

Wij weten als geen ander de uitdagingen die zich in een productiebedrijf kunnen voordoen op het gebied van personeel. Tijdelijke of juist vaste medewerkers? Specifieke kwaliteiten?

Dit is onze kracht het leveren van ervaren medewerkers uit de industrie, direct inzetbaar op alle posities en tijdsduur. Door een groot actief bestand leveren wij snel, adequaat en tegen een scherp tarief.

Van onze professionele worden ervaring, diploma’s en referenties altijd met grote nauwkeurigheid gecontroleerd en beoordeeld. Tevens leiden wij ook op om te garanderen dat uw beleid en huisregels worden nageleefd.

 

Naast opleiding verzorgen wij indien nodig huisvesting en transport en zijn tolken beschikbaar. Op de werkvloer is er ten allen tijde vakbekwame leiding aanwezig.

 

FBC staat garant voor een volledige dienstverlening. Een betrouwbaar partner die is toegewijd op maatwerk en een flexibele aanpak.

 

Ons team is 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Ontmoet ons Team

IMG0003

Prince Eric David Acquaah

CEO


IMG00018

Yamina Guermat

CFO
IMG0004

Ali Camara

COO

Prince Eric David Acquaah

De eigenaar van FBC. In 1998 is hij Friendly Business Centre uitzendbureau gestart. 

Prince is altijd al een echte ondernemer geweest. Al sinds jonge leeftijd is hij daar al mee bezig. Hij is een ware manusje-van-alles. Hierdoor zit hij letterlijk nooit stil. 

Je kan hem blij maken door hem, op de zeldzame momenten waarop hij uitrust, een goede film voor te schotelen. 

Yamina Guermat

Als enige dame tussen deze heren, is zij ons grote ‘kleine’ trots. Ondanks haar relatief jonge leeftijd draait zij al vele jaren mee bij FBC. En heeft zij het bedrijf bij haar aantreden helpen opbouwen tot wat het nu is. Ze is onvermoeibaar en rust niet totdat zij de laatste steen omgekeerd heeft. Hierdoor heeft het bedrijf op alle vlakken veel vooruitgang weten te boeken. 

Yamina is een echte familiemens. Naast haar drukke baan bij bij FBC, runt zij ook vlekkeloos een groot gezin. Daarnaast zet zij zich regelmatig in voor goede doelen. Hoe het haar lukt om dit allemaal voor elkaar te krijgen? Niemand die het weet. 

Yamina is sinds 2003 werkzaam bij FBC.

Ali Camara

De meeste mensen kennen hem bij zijn achternaam: Camara.

Als eerste werknemer van FBC in 1998 heeft hij alles gezien en meegemaakt. Waar hij in het begin startte als (eerste) uitzendkracht van FBC, maakt hij inmiddels al vele jaren onderdeel uit van het dagelijkse management. Daarnaast is hij voor velen hét gezicht van het bedrijf.

Ali is vrijwel altijd te horen én aan de telefoon. Indien nodig, springt hij midden in de nacht zijn bed uit om te helpen bij een onverwachte gebeurtenis. Voor hem is niets te veel gevraagd.

Ali is sinds 1998 werkzaam bij FBC.

IMG0001

Jeffrey Sowah

Business Consultant
IMG0005

Fouad Moumouhi

Consultant

Jeffrey Sowah

In 2021 trede hij aan bij FBC. Voorheen werkzaam als IT-specialist, was het in het begin wel even wennen voor hem. Doordat iedereen in het team zijn (of haar) eigen goede kwaliteiten bezit en inzet, duurde het niet lang voordat Jeffrey zijn plekje heeft weten te vinden.

Voldoening haalt hij uit alle betrokken partijen naar hun beste posities te helpen.

Jeffrey is gek op sneakers en luistert altijd naar podcasts.

Jeffrey is sinds 2021 werkzaam bij FBC.

Fouad Moumouhi

In 2021 is hij gestart als stagiair bij FBC. Dit beviel beide partijen zo goed, dat hij na enkele maanden voor zijn tweede stage opnieuw kwam werken bij FBC. Ook deze periode verliep zó goed waardoor hij gevraagd is om in dienst te komen na afronding van zijn studie. Hij is al heel snel een onmisbare kracht binnen het team geworden.

Fouad is altijd te herkennen aan zijn mooie comfortabele kleding. Hij houdt enorm van lekker eten en trakteert met grote regelmaat het hele team op allerlei gerechten. Daarnaast zal je hem niet veel horen, maar wanneer hij spreekt is het altijd raak!

Fouad is sinds 2021 werkzaam bij FBC.

Kwalificaties en certificering

Kwaliteit is gewaarborgd

Bij ons kunt u van een professionele werkwijze op aan. Wij nemen alle richtlijnen in acht die voor de uitzendbranche van kracht zijn. Wij zijn gekwalificeerd volgens de normen van alle relevante organisaties in de branche. Daardoor bent u zeker gewaarborgd van kwaliteit.

Met trots kunnen wij melden dat wij  het SNF logo voor kwalitatief goede personeelshuisvesting mogen voeren.De keurmeester van Normec VRO heeft onze huisvesting in orde bevonden.Dit geeft u als werkgever de zekerheid dat uw mensen wonen met zorg voor veiligheid, licht, ruimte, hygiëne en privacy.

Wij worden sinds 2003 gescreend door de stichting V.R.O. en worden wederom geaccepteerd als lid van de SNA Keurmerk (NEN 4400-1:2010 plus Handboek Normen). Dit houdt in dat de verplichte afdrachten van sociale premies en belasting tijdig en correct zijn voldaan. Wij staan vermeld op de ledenlijst van de V.R.O. Tevens zijn wij ook voor de vleessector gecertificeerd door Stichting VRO.

Wij ook worden getoetst op onderdeel C2 van het SNA keurmerk, en bepaalde eisen van de onderneming welke de cao voor de vleessector wordt toegepast.

Referenties zal ik opvragen dat kan ter zijner tijd.

NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.