Friendly Business Housing

Friendly Business Housing

“Friendly Business Housing heeft als doelstelling haar flexkrachten zo dichtbij mogelijk te huisvesten bij de werkgever. Hierdoor wordt het woon- werkverkeer mobieler voor de flexkrachten.”

Friendly Business Housing zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige huisvesting. Sinds haar oprichting realiseert en exploiteert FB Housing flexibele en permanente vormen van huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Veelal voor onze zusteronderneming FBC BV die met haar 25 jaar ervaring als geen ander weet wat er nodig is. Daarom bieden wij flexibele woonoplossingen tegen een aantrekkelijk all-in-tarief en zorgen direct voor een veilig en betrouwbaar onderkomen.

 

Door intensief samen te werken met gemeenten, vastgoedeigenaren en vooral omwonenden is Friendly Business Housing de verbindende factor op het gebied van huisvesting voor alle EU-werknemers die in Nederland werken.

Friendly Business Housing voldoet aan de norm voor huisvesting arbeidsmigranten en is opgenomen in het Register Normering Flexwonen.

 

Link: https://www.normeringflexwonen.nl/snfkeurmerk/gecertificeerde-ondernemingen/

 

Dit geeft u als werkgever de zekerheid dat uw mensen wonen met zorg voor veiligheid, licht, ruimte, hygiëne en privacy.

 

Wij worden jaarlijks door Normec VRO geïnspecteerd voor het SNF keurmerk. Dit is een 100% inspectie waarbij een administratieve inspectie wordt uitgevoerd en daarna worden alle locaties geïnspecteerd.

Een tweede thuis

Iedereen die naar Nederland komt om te werken, heeft recht op nette woonvoorzieningen. Wanneer iemand geniet van goed wooncomfort, werkt dit ook door in zijn dagelijkse prestaties. Bij FB Housing staat de mens achter de arbeidsmigrant centraal. Daarom streven wij naar een warm thuisgevoel en is ‘een tweede thuis’ dan ook ons motto.

Om te kunnen blijven waarborgen onze werknemers zo dicht mogelijk bij de werkgever te plaatsen in kwalitatieve huisvesting is FB Housing blijvend op zoek naar locaties, zowel huur als koop.

Heeft u woonruimte beschikbaar dan vernemen wij dit graag middels onderstaand formulier.

Friendly Business Housing heeft als doelstelling haar flexkrachten zo dichtbij mogelijk te huisvesten bij de werkgever. Hierdoor wordt het woon- werkverkeer mobieler voor de flexkrachten.

Woning aanbieden

Wilt u uw woning aanbieden?

Wij nemen graag contact met u op om dat vrijblijvend te bekijken.

Vul onderstaand formulier in.

Woningverhuur formulier

  Friendly Business Centre BV
  Slinge 183 – 187
  3085 ER Rotterdam
  Nederland

    +31 10 290 9185
    housing@fbhousing.nl
    ma – vr: 09:00 – 17:00 uur