“Team work makes the dream work”

Over Ons

Hoe de wereld om ons heen ook verandert, passend werk zal altijd verbonden zijn met plezier in ons leven.

 

Dichtbij zijn, persoonlijke aandacht en het vermogen om mee te bewegen is belangrijk in het bij elkaar brengen van de behoeften van mens en organisatie.

 

Wil je werken bij een organisatie waarvoor je echt iets kunt betekenen? Dan is FBC je nieuwe werkgever. Bij ons geldt: een kans zien is deze met beide handen aanpakken.

 

Dit doe je in een ontspannen sfeer, alsof je over de vloer komt bij familie. Maar, hard werken doen we ook. De échte Friendly is loyaal, praktisch ingesteld en een kei in multitasken. Voor alle inzet geven we graag iets terug. Stabiliteit, doorgroeimogelijkheden en vanzelfsprekend voldoening.

FBC ondersteund en ontzorgd diverse sectoren in de uitzendbranch met bijna een kwart eeuw aan ervaring in het leveren van ervaren arbeiders. Als solide partner bieden wij betrouwbare continuïteit met een bewezen staat van dienst.

 

Wij weten als geen ander de uitdagingen die zich in een productiebedrijf kunnen voordoen op het gebied van personeel. Tijdelijke of juist vaste medewerkers? Specifieke kwaliteiten?

Dit is onze kracht het leveren van ervaren medewerkers uit de industrie, direct inzetbaar op alle posities en tijdsduur. Door een groot actief bestand leveren wij snel, adequaat en tegen een scherp tarief.

Van onze professionals worden ervaring, diploma’s en referenties altijd met grote nauwkeurigheid gecontroleerd en beoordeeld. Tevens leiden wij ook op om te garanderen dat uw beleid en huisregels worden nageleefd.

 

Naast opleiding verzorgen wij indien nodig huisvesting en transport en zijn tolken beschikbaar. Op de werkvloer is er ten allen tijde vakbekwame leiding aanwezig.

 

FBC staat garant voor een volledige dienstverlening. Een betrouwbaar partner die is toegewijd op maatwerk en een flexibele aanpak.

 

Ons team is 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Ontmoet ons Team

IMG0003

Prince Acquaah

CEO
IMG00018

Yamina Guermat

CFO
IMG0004

Ali Camara

COO

Prince Acquaah

De eigenaar van FBC. In 1998 is hij Friendly Business Centre uitzendbureau gestart.

Prince is altijd al een echte ondernemer geweest. Al sinds jonge leeftijd is hij daar al mee bezig. Hij is een ware manusje-van-alles. Hierdoor zit hij letterlijk nooit stil.

Je kan hem blij maken door hem, op de zeldzame momenten waarop hij uitrust, een goede film voor te schotelen.

Yamina Guermat

Als enige dame tussen deze heren, is zij ons grote ‘kleine’ trots. Ondanks haar relatief jonge leeftijd draait zij al vele jaren mee bij FBC. En heeft zij het bedrijf bij haar aantreden helpen opbouwen tot wat het nu is. Ze is onvermoeibaar en rust niet totdat zij de laatste steen omgekeerd heeft. Hierdoor heeft het bedrijf op alle vlakken veel vooruitgang weten te boeken.

Yamina is een echte familiemens. Naast haar drukke baan bij bij FBC, runt zij ook vlekkeloos een groot gezin. Daarnaast zet zij zich regelmatig in voor goede doelen. Hoe het haar lukt om dit allemaal voor elkaar te krijgen? Niemand die het weet.

Yamina is sinds 2003 werkzaam bij FBC.

Ali Camara

De meeste mensen kennen hem bij zijn achternaam: Camara.

Als eerste werknemer van FBC in 1998 heeft hij alles gezien en meegemaakt. Waar hij in het begin startte als (eerste) uitzendkracht van FBC, maakt hij inmiddels al vele jaren onderdeel uit van het dagelijkse management. Daarnaast is hij voor velen hét gezicht van het bedrijf.

Ali is vrijwel altijd te horen én aan de telefoon. Indien nodig, springt hij midden in de nacht zijn bed uit om te helpen bij een onverwachte gebeurtenis. Voor hem is niets te veel gevraagd.

Ali is sinds 1998 werkzaam bij FBC.

IMG0001

Jeffrey Sowah

Business Developer
IMG0005

Fouad Moumouhi

Front Office

Jeffrey Sowah

In 2021 trad hij aan bij FBC. Voorheen werkzaam als IT-specialist, was het in het begin wel even wennen voor hem. Doordat iedereen in het team zijn (of haar) eigen goede kwaliteiten bezit en inzet, duurde het niet lang voordat Jeffrey zijn plekje heeft weten te vinden.

Voldoening haalt hij uit alle betrokken partijen naar hun beste posities te helpen.

Jeffrey is gek op sneakers en luistert altijd naar podcasts.

Jeffrey is sinds 2021 werkzaam bij FBC.

Fouad Moumouhi

In 2021 is hij gestart als stagiair bij FBC. Dit beviel beide partijen zo goed, dat hij na enkele maanden voor zijn tweede stage opnieuw kwam werken bij FBC. Ook deze periode verliep zó goed waardoor hij gevraagd is om in dienst te komen na afronding van zijn studie. Hij is al heel snel een onmisbare kracht binnen het team geworden.

Fouad is altijd te herkennen aan zijn mooie comfortabele kleding. Hij houdt enorm van lekker eten en trakteert met grote regelmaat het hele team op allerlei gerechten. Daarnaast zal je hem niet veel horen, maar wanneer hij spreekt is het altijd raak!

Fouad is sinds 2021 werkzaam bij FBC.

Kwalificaties en certificering

Kwaliteit is voor ons een feit

Een feit die onlosmakelijk en vanzelfsprekend geënt is in onze werk- en denkwijze. Dit wordt onderlijnd door de kwalificaties van keurmerk organisaties die middels een hoogwaardig en streng beleid toezien op de kwaliteit die geleverd dient te worden in de uitzendbranche.

Friendly Business Centre voegt de daad bij haar woord.

PayOK is het hoogwaardige keurmerk waarmee een onderneming aantoont dat alle werknemers worden betaald volgens de in Nederland geldende CAO’s. Daarmee laat de onderneming zien dat zij de verantwoordelijkheid jegens haar werknemers serieus neemt. Een werknemer is bij een PayOK gecertificeerd bedrijf in veilige en vertrouwde handen.

 

Daarnaast is het PayOk keurmerk onontbeerlijk voor elke onderneming die in ons land opdrachten wilt uitvoeren. De Wet Aanpak Schijnconstructies stelt opdrachtgevers aansprakelijk voor de juiste betaling volgens CAO van werknemers die in dienst zijn van andere bedrijven die voor hen actief zijn, zoals uitzendbureaus, aannemersbedrijven of andere opdrachtnemers.

 

PayOk : Het keurmerk voor juiste beloning.

Link : https://www.pay-ok.nl/register

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk.

 

NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

 

SNA : De Norm voor Betrouwbaarbeid

Link : https://www.normeringarbeid.nl/snakeurmerk/

Wij worden ook getoetst op onderdeel C2 van het SNA keurmerk, op bepaalde eisen van de onderneming, en op juistheid van de inlenersbeloning van de cao voor de vleessector wordt toegepast.

Normec VRO is een geaccrediteerde en gerenommeerde onafhankelijke inspectie instelling van het type A van de ISO/IEC 17020:2012 zij  inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden op eerlijke arbeid. Sinds 2003 worden wij jaarlijks gescreend op onze keurmerken en kwalificaties en staan met trots vermeld op de ledenlijst van Normec VRO.

 

Friendly Business Center staat samen met Normec VRO garant voor betrouwbaarheid en bevestiging van de waarden en normen waar wij voor staan.

 

Link : https://normecvro.nl/